73-vuotias oli kateissa Espoossa yli viikon ajan – tapauksella onnellinen loppu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Espoon Viherlaakson alueella katosi maanantaina 9. lokakuuta viikolla 73-vuotias nainen. Etsinnät jatkuivat yli viikon ajan, ja poliisi pyysi yleisöltä havaintoja sekä vihjeitä tapaukseen liittyen. Tapauksella oli lopulta onnellinen loppu.

Poliisi tiedotti tiistaina 17. lokakuuta naisen löytyneen. Viranomaisten mukaan löydetty nainen on kunnossa. Poliisi kiitti kaikkia, jotka jakoivat tietoa katoamiseen liittyen.

Länsi-Uudenmaan poliislaitos julkaisi tapausta koskevan tiedotteen viimeksi vain tunteja ennen naisen löytymistä. Tuolloin poliisi kehotti Viherlaakson ja lähialueiden asukkaita tutkimaan piharakennuksensa, sillä naisen epäiltiin hakeutuneen sellaisen suojaan. Poliisin tuoreimmasta tiedotteesta ei ilmennyt, mistä ja minkälaisissa olosuhteissa kadonnut lopulta löydettiin.