Millie Bobby Brown valittiin Vuoden naiseksi – kansikuva hurmaa miehet

Viihdeuutiset · Stara.fi

19-vuotias Stranger Things -tähti Millie Bobby Brown ja rockmuusikko Jon Bon Jovin 20-vuotias poika Jake Bongiovi kihlautuivat taannoin ja aikovat avioitua lähiaikoina. Parhaillaan julkkispari suunnittelee tulevia häitään.

Nyt Brownilla on muutakin juhlittavaa, sillä näyttävä nuori nainen on valittu Glamour-lehden toimesta Vuoden naiseksi. Tämän kunniaksi hän poseeraa lehden kannessa ja sisäsivuilla upeissa kuvissa.

Millie Bobby Brown kertoi People-sivuston mukaan, että hänen mielestään kihloissa oleminen on mukavaa. Vaikka moni oli sanonut hänelle, että sormuksen myötä mikään ei muutu, nainen on eri mieltä. ”Sanotaan, että suhde ei tunnu kihlauksen jälkeen erilaiselta, mutta kyllä se tuntuu”, Brown kuvaili.