MTV-teiniäidin perheskandaali jatkuu – menetti taas huoltajuuden

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-televisiokanavan Teen Mom -sarjasta kuuluisuuteen noussut Jenelle Evans on ollut toistuvasti ongelmissa lainvalvojien ja lastensuojeluviranomaisten kanssa. Nyt naisen vanhemmuuden taidot ovat nousseet otsikoiden keskiöön, kun Jenellen vanhin poika, 14-vuotias Jace, on karannut kotoaan toistuvasti.

Jenelle Evans ja hänen miehensä David Eason voivat pian kohdata oikeudellisia seurauksia siitä, miten he ovat kohdelleet lapsiaan. TMZ:n mukaan paria odotetaan lähitulevaisuudessa oikeuteen, ja heitä epäillään lasten laiminlyönnistä ja pahoinpitelystä. Jenelle on väliaikaisesti menettänyt teini-ikäisen poikansa huoltajuuden ja tällä hetkellä häntä on kielletty edes ottamasta yhteyttä Jaceen.

Useat lähteet ovat nyt kertoneet myös The Sunille, että tuomari on määrännyt Jenellen kaksi nuorinta lasta, kuusivuotiaan tyttären Ensleyn ja yhdeksänvuotiaan pojan Kaiserin kuultavaksi, jotta viranomaiset voivat määrittää, ovatko kaksi muuta lasta kokeneet pahoinpitelyä. Poliisin mukaan Jace kertoi isäpuolensa pahoinpidelleen häntä ennen viimeisintä katoamistaan. Pojalla oli näkyviä jälkiä kaulassa ja käsivarressa. Lisäksi TMZ:lle on kerrottu, että väitetystä pahoinpitelystä on olemassa video ja se on poliiseilla hallussaan.