Dolly Parton ei pese meikkejä yöksi – haluaa näyttää hyvältä keskellä yötä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman tunnetuimpiin kantrilaulajiin kuuluva povipommi Dolly Parton on aina näyttävän näköinen. Nainen on kertonut monta kertaa, että hän ei pese meikkejään edes yön ajaksi pois. Syynä on se, että hän on aina edustavan näköinen, vaikka pakenisi keskellä yötä kotoaan maanjäristyksen vuoksi.

Nyt 77-vuotias laulajatar on paljastanut, että yömeikki on totta edelleen. Hänen kasvonsa ovat aina huolitellut yöllä ja on ollut 1980-luvulta lähtien, kun hän muutti Los Angelesiin. Hän kertoo asiasta tuoreessa Behind The Seams: My Life In Rhinestones -teoksessa.

– Sillä ei ole väliä koska peset kasvosi, kunhan teet sen vähintään kerran päivässä, Parton tokaisee teoksessaan.

– En voisi kuvitellakaan astuvani aamulla ovelle ilman meikkiä tai peruukkia. Vietän paljon aikaani Kaliforniassa, ja kuten tiedetty, on alueella jatkuva maanjäristysvaara. En puhdista meikkejä yöksi, koska ikinä ei voi olla varma joutuuko järistyksen tullen juoksemaan talosta ulos. Minun on näytettävä hyvältä, koska tiedän, että joka paikassa on kameroita, hittinikkari paljasti Wendy Williamsin keskusteluohjelmassa vieraillessaan jo kymmenen vuotta sitten.