Miamin täydelliset naiset nähdään Suomessa – samaan aikaan Yhdysvaltojen kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Marraskuussa saa nauttia hyvällä omatunnolla realityhömpästä, kun MTV Katsomo+:ssa alkaa The Real Housewives of Miami -sarjan kuudes tuotantokausi. Sarjaa esitetään jakso viikossa heti Yhdysvaltain ensiesityksen jälkeen.

Kuudennella kaudella seurataan edelliskaudeltakin tuttujen Guerdy Abrairan, Alexia Nepolan, Lisa Hochsteinin, Julia Lemigovan, Nicole Martinin ja Larsa Pippenin vauhdikasta ja glamourintäyteistä elämää. Adriana De Moura, Marysol Patton ja Kiki Barth nähdään sarjassa vierailevina tähtinä.

Kaudella koetaan paljastuksia niin terveydessä kuin parisuhteen saralla. Osa tapahtumista tuo ystävyyssuhteita lähemmäksi toisiaan kuin koskaan. Jotkut tapahtumat repivät ystäviä erilleen. Bravo on julkaissut tulevasta tuotantokaudesta trailerin.