Nightwish-laulaja Floor Jansenin toinen lapsi syntyi – ”hän on täällä!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nightwish-yhtyeen solisti Floor Jansen on saanut perheenlisäystä. Hollantilainen laulaja kertoi Instagramissa toisen lapsensa syntyneen. Hän paljasti tyttären nimen olevan Lucy.

– Hän on täällä! Voimme suurella onnella ilmoittaa toisen tyttäremme Lucyn syntyneen! Myös isosisko Freja on innoissaan pienestä tummahiuksisesta tytöstämme, Jansen kirjoitti.

Terveysongelmista aiemmin avoimesti puhunut laulaja kertoi julkaisussaan, ettei terveys ole itsestäänselvyys. Jansenin mukaan siksi onkin etuoikeus todeta, että sekä vauva että hän itse voivat hyvin. Laulaja kiitteli raskausaikana saamastaan tuesta ja kertoi perheen toivovan yksityisyyttä tärkeänä aikana.

Lapsen isä on ruotsalaisen Sabaton-yhtyeen rumpali Hannes van Dahl. Pariskunnan esikoistytär Freja syntyi vuonna 2017. Nightwish työstää parhaillaan uutta albumia, jonka on määrä ilmestyä vuonna 2024.