Ozzy Osbourne virtsasi housuun keikoillaan: ”Olin jo valmiiksi märkä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rocktähti Ozzy Osbournen pitkän uran varrelle mahtuu lukuisia kohua herättäneitä tempauksia. Nyt artisti on tehnyt kuitenkin hämmentävän paljastuksen, joka ei ole aikaisemmin tullut julkisuuteen. Ozzylla on ollut tapana virtsata lavalla esiintymisen ohessa.

Ozzy Osbournella on ollut tapana heittää yleisön päälle vettä ämpäreistä. Samalla rokkari on luonnollisesti itsekin kastunut. Ozzy kertoi The Osbournes -podcastissaan käyttäneensä tilaisuutta hyväkseen.

Ozzy keskusteli podcastissa vaimonsa Sharonin ja lastensa Kellyn ja Jackin kanssa kuningatar Victorian huutokaupattavana olleista alushousuista. Keskustelu kääntyi ikääntymiseen ja virtsankarkailuun. Ozzy paljasti lopulta virtsanneensa keikoillaan housuun vessassa käymisen sijaan.

– Totesin vain lavalla ollessani ”ihan vitun sama” ja pissailin menemään. Olin jo valmiiksi märkä kaikesta yleisöön heittämästäni vedestä, Ozzy avautui.

Kyseessä ei ole tietenkään Ozzyn hurjin lavatempaus. Vuonna 1982 tähti puri Yhdysvaltojen Iowassa esiintymislavalle heitetyn lepakon pään irti. Ozzy kertoi paljasti myöhemmin luulleensa, että kyseessä oli aidon lepakon sijaan muovinen lelu.