Hautaustoimiston työntekijä haki vainajaa – pumpattava Barbara houkutteli muihin puuhiin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Nebraskassa hautaustoimiston työntekijä pidätettiin viime viikolla sen jälkeen, kun hän oli harrastanut intiimiä kanssakäymistä kuolinpesän jäämistöstä löytyneen pumpattavan kumppanin kanssa. Nukke oli kuulunut edesmenneelle miehelle.

Paikallisuutiskanava WOWT:n mukaan 41-vuotias hautaustoimiston työntekijä Ryan Smith pidätettiin murtovarkaudesta, luvattomasta yksityisalueelle tunkeutumisesta ja todisteiden manipuloinnista syytettynä. Smith ihastui talossa näkemäänsä nukkeen jo aiemmin, kun hänet lähetettiin kollegansa kanssa hakemaan luonnolliseen kuolemaan kuolleen miehen ruumista.

Myöhemmin samana päivänä Smith väitti soitti taloyhtiön isännöitsijälle ja väitti, että poliisi lähetti hänet takaisin hakemaan nuken näytteitä varten. Isännöitsijä ei uskonut selitystä, mutta kuuli myöhemmin samasta asunnosta erikoista ääntä. Asunnon ovi oli lukittu ketjulla, mutta Smithin onnistui päästä sisään murtautumalla. Yksikön johtaja löysi hänet harrastamassa intiimiä kanssakäymistä nuken kanssa. Lisäksi myös muihin tavaroihin oli koskettu.