Perheenäidin vinkit vauvan hoitoon: Näin kokoat kätevän imetyspisteen

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monica Murphy on kahden lapsen äiti, joka odottaa juuri kolmatta lastaan. Murphylla on Instagramissa suosittu kanava, jota seuraa yli 86.000 ihmistä. Nainen jakaa kanavallaan kauniita kuvia arjestaan ja antaa muille äideille vinkkejä pikkulapsiarkeen.

Monica Murphy on nyt viimeisillään raskaana ja päättänyt uudella videollaan esitellä miten hän valmistelee itselleen imetyspisteen. Naisella on kolmekerroksinen rullilla liikkuva hyllykkö, johon hän kasaa kaiken tarpeellisen pienen vauvan hoitamista ajatellen.

Vastasyntyneen vauvan hoitaminen on melko intensiivistä ja pikkuisella on usein tiheän imun kausia, jolloin imetys vie paljon aikaa. Sen lisäksi synnytyksestä riippuen tuoreella äidillä voi olla hankaluuksia liikkua tai nousta ylös sohvalta vauvan kanssa. Sen vuoksi imetyspisteen kasaamisesta voi olla monille hyötyä.

Nainen kasaa hyllykköön kaikkea mitä hän pitää tarpeellisena vauvan hoidossa. Hyllyköstä löytyy muun muassa vaippoja, kosteuspyyhkeitä. nännivoidetta, maidon säilytyspusseja, rintapumppu ja välipaloja. Monica Murphy myös muistuttaa, että oma vesipullo kannattaa pitää lähellä koska imettäessä tulee jano ja veden juomisesta pitää huolehtia.

https://www.instagram.com/p/CyCMChGvn0z/