Jada Pinkett Smith perui eropuheet: ”Yritämme korjata avioliiton”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muusikko ja näyttelijä Will Smith on ollut naimisissa Jada Pinkett Smithin kanssa jo vuodesta 1997 lähtien. 26 avioliittovuoden aikana pariskunta on ehtinyt käymään läpi monia eri vaiheita. Jada Pinkett Smith teki hätkähdyttävän paljastuksen hänen uudessa Worthy-nimisessä omaelämäkerrassaan kun hän kertoi tehneensä avioeroa miehensä Will Smithin kanssa vuodesta 2016 lähtien.

Jada Pinkett Smith paljasti kirjassaan, että he eivät ole virallistaneet eroa, mutta ovat kuitenkin olleet asumuserossa jo seitsemän vuotta. Kirjan ilmestymisen jälkeen Jada Pinkett Smith oli TODAY-ohjelman haastattelussa ja painotti, että he ovat olleet Will Smithin kanssa koko tämän ajan käytännössä eronneita.

Jada Pinkett Smith kertoi monin eri tavoin, että he ovat eläneet erillään ja esittäneet julkisuudessa avioparia. Nainen sai nämä paljastukset tehtyään todella paljon negatiivista julkisuutta ja vihaisia viestejä. Moni ihmetteli sitä miten hän voi nöyryyttää aviomiestään julkisesti tällä tavoin tekemällä yksin tällaisia paljastuksia.

Nyt Jada on aiheuttanut vielä enemmän hämmennystä osallistuessaan uudelleen TODAY-ohjelmaan. Nainen väitti, että toimittaja käsitti koko kirjan ja hänen puheensa väärin. ”Ei tule olemaan mitään uusia rakkauksia tai avioeroa paperilla. Tätä yritin selittää. Olemme syvässä parantamisen vaiheessa avioliittomme kanssa”, Jada Pinkett Smith selitti toimittajalle.