MTV-teiniäiti Farrah Abraham löi vartijaa – tuomittiin nyt oikeudessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen Farrah Abraham tuli kuuluisaksi kohuttujen 16 and Pregnant ja Teen Mom -realitysarjojen kautta. Nyt kolmekymppinen realitytähti on tuomittu yhdyskuntapalvelukseen jouduttuaan viime vuonna tukkanuottasille vartijan kanssa, Yhdysvaltojen Los Angelesissa.

Farrah Abraham on välttynyt vankilalta pahoinpitelysyytteessä ollessaan. Oikeudessa on puitu Abrahamin ja vartijan välistä kiistaa, mikä tapahtui tammikuussa 2022. Abraham tuomittiin 18 kuukauden ehdolliseen vankeuteen ja hän joutuu pakolliseen valvontaan, In Touch Weekly vahvistaa. Lisäksi 32-vuotias vaaditaan suorittamaan 40 tuntia yhdyskuntapalvelua. Hän välttyi sakkorangaistukselta.

Hän löi vartijaa ravintola Grandmaster Recordersin ulkopuolella Hollywoodissa. Farrah Abraham kiisti aiemmin syyllisyytensä. Hän jakoi Instagramin kautta videoita tilanteesta ja yhdessä näytettiin, kun miespuolinen vartija piti häntä käsiraudoissa maassa. Tapahtumia ennen Farrah Abraham oli juhlimassa ystävänsä kanssa. Silminnäkijän mukaan vartija oli saapunut naisten luokse kehottanut Abrahamia poistumaan. Realitytähti ei suostunut, ja hänen kerrotaan läimäisseen vartijaa.