HU: Uusi kahvilaketju rantautui Suomeen – suositun myymälän yhteyteen

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessa toimivat kahvilaketjut ovat saaneet uuden haastajan. Helsinkiin ensi vuonna avattavan uuden Normal-liikkeen yhteyteen tulee Café Normal -kahvila. Kahvilakonsepti on jo tullut huhtikuun alusta lähtien tutuksi Tampereen Hämeenkadun Normalin asiakkaille.

Helsingin ensimmäisestä Café Normalista uutisoi Helsingin Uutiset. Aleksanterinkadulle saapuvan uuden myymälän avajaisia on tarkoitus viettää tammikuussa. Normalin maajohtaja Johanna Valli kertoi lehdelle Tampereen kahvilan tekevän jo hyvää tulosta.

Café Normalin myyntivalttina on hinnasto. Niin espressot, lattet, suodatinkahvi kuin kaakaotkin maksavat 1,80 euroa. Vallin mukaan kyse ei ole kuitenkaan automaattikahvista. Harkinnassa on jo Suomen kolmas Café Normal.

Normalin kahvilassa ei ole istumapaikkoja, vaan konseptissa keskitytään noutokahviin. Aleksanterinkadulle avattavasta 550 neliömetrin kokoisesta Normal-myymälästä on tulossa yksi tanskalaisketjun suurimmista.