Juorukellot kilattaa kuumana: Onko Kylie Jenner jälleen raskaana?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Fanit ovat aloittaneet hurjan spekuloinnin Kylie Jennerin mahdollisesta raskaudesta. Jenneriä pitkään seuranneet ihmiset ovat huomauttaneet, että ilmassa on ollut pitkään tuttuja merkkejä siitä, että hän odottaisi jälleen uutta lasta. Isä olisi luonnollisesti hänen nykyinen miehensä, Timothee Chalamet.

Redditissä aloitettiin keskustelu siitä, kuinka Kylien Instagram-käyttäytyminen viittaa mahdolliseen raskauteen. Nainen on ollut todistettavasti raskaana kaksi kertaa aiemmin ja nyt on nähty aiemmilta raskausvuosilta tuttua tyyliä. Yksi epäilyksiä tuottava asia on se, että nainen viettää hiljaiseloa sosiaalisessa mediassa – aivan kuten aiempien raskauksien kohdalla, The Sun raportoi.

Kylien käyttäytymismallit, erityisesti radiohiljaisuus, on aina aiemmin merkinnyt yhtä asiaa: raskautta. Kylie Jenner ja Travis Scott erosivat virallisesti viime vuoden lopulla. Heillä on kaksi yhteistä lasta. Kylie on viettänyt tänä vuonna tiiviisti aikaansa Timotheen kanssa. Nähtäväksi jää, pitääkö fanien spekulaatio paikkaansa.