Millie Bobby Brownilta rehellinen selfie – paljasti iho-ongelmansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Stranger Things -hittisarjasta tunnetuksi tullut näyttelijätähti Millie Bobby Brown valittiin juuri Glamour-lehden toimesta Vuoden naiseksi. Tämän kunniaksi hän poseerasi myös lehden kannessa ja sisäsivuilla upeissa kuvissa.

Millie Bobby Brown on totuttu näkemään julkisuudessa ammattilaisten meikkaamina ja stailaamina. Nyt nuori nainen päätti kuitenkin kuvaparin avulla esitellä Instagram-seuraajilleen miltä hän todellisuudessa näyttää. Brown paljasti kärsivänsä tällä hetkellä ihon epäpuhtauksista ja finneistä.

– Florence by Mills lähettäkää apua, tähti kirjoittaa kuvaparinsa yhteydessä.

Millie Bobby Brown julkaisee usein näyttäviä kuvia itsestään ja on useimmiten virheettömästi meikattuna. 19-vuotiaan nuoren naisen mielestä on kuitenkin tärkeää toimia sosiaalisessa mediassa hyvänä esimerkkinä muille naisille ja tytöille ja näyttää myös realistista kuvaa hänen elämästään ja esimerkiksi ulkonäöstään.