Poptähti Pinkin hurja treeni stuntteihin – laulaa ihmisen seistessä vatsan päällä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen poptähti Pink tunnetaan hänen vahvasta lauluäänestään ja koukuttavista kappaleistaan, joissa kuullaan myös ripaus poprockia. Tähti antoi nyt 60 Minutes -ohjelmalle syväluotaavan haastattelun, jossa hän kertoi ongelmaisesta lapsuudestaan ja huumeriippuvuudestaan.

Haastattelun aikana Pink kertoi miten hän harjoittelee myös vaativia konserteissa nähtäviä stuntteja, joissa nainen laulaa esimerkiksi pää alaspäin vaijereiden ja valjaiden varassa roikkuessa. Entertainment Tonight -kanavan julkaisemalla YouTube-videolla nähdään miten Pink makaa maassa kun nainen asettuu hänen päälleen seisomaan.

Nainen astuu koko painollaan Pinkin vatsan päälle samalla kun artisti jännittää vatsalihaksiaan siten, että hän pitää jalkojaan hieman ilmassa maasta. Samaan aikaan Pink laulaa todella vakuuttavasti ja onnistuu pysymään täydellisesti nuotissa melko pitkään.