Spider-Man-pelistä jättimenestys – rikkoi myyntiennätyksen

Digi Pelit · Tim Isokivi

Supersankaripelien ystäville tarjoiltiin taannoin herkkua, kun odotettu Marvel’s Spider-Man 2 jukaistiin Playstation 5 -konsolille. Peli on noussut valtavaksi menestykseksi myyntilistoilla.

Sonyn mukaan Marvel’s Spider-Man 2 -peliä myytiin 2,5 miljoonaa kappaletta ensimmäisen 24 tunnin aikana. Pelin julkaisseen Playstation Studiosin mukaan kyseessä on yhtiön historian nopeimmin myynyt peli. Yhtiön mukaan luku kattaa pelaajille myydyt pelit eikä vain kauppoihin toimitettuja kappaleita.

Edellinen nopeimmin myyneen Playstation Studiosin julkaiseman pelin titteli annettiin God of War: Ragnarökille. Yhtiön itsensä mukaan sitä myytiin ensimmäisellä viikolla 5,1 miljoonaa kappaletta.

Marvel’s Spider-Man 2 -pelissä pelaaja hyppää kahden Hämähäkkimiehen, Peter Parkerin ja Miles Moralesin trikoisiin. He kohtaavat New Yorkiin sijoittuvassa avoimen maailman seikkailussa muun muassa Venomin ja Kraven the Hunterin. Insomniac Gamesin kehittämä peli ilmestyi 20. lokakuuta yksinoikeudella Playstation 5 -konsolille.