Naisen päälle läikkyi kuumaa kahvia – sai kolmen miljoonan dollarin korvaukset

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Georgiassa asuvalle naiselle on myönnetty kolme miljoonaa dollaria oikeusjutussa, koska hän väitti saaneen palovamman kuumasta kahvista. Hän oli ostanut kupin Dunkin-yhtiön kojusta.

Morgan & Morganin asianajotoimiston lakimies Benjamin Welch sanoi tiedotteessa, että 70-vuotiaan naisen oli opeteltava kävelemään uudelleen saamiensa palovammojen vuoksi. Asianajajan mukaan hän kamppailee edelleen päivittäisten toimien kanssa. Kuuma kahvi läikkyi helmikuussa 2021.

– Hänen palovammansa olivat niin vakavia, että hän vietti viikkoja Grady Healthin palovammojen osastolla ja on joutunut muuttamaan täysin elämäntapaansa. Kävely aiheuttaa edelleen kipua, eikä hän voi mennä ulos auringonpaisteeseen. Lisäksi hänen on levitettävä palovammoihin voiteita useita kertoja päivässä, tiedotteessa kerrotaan Live 5 Newsin mukaan.

Onnettomuus tapahtui, kun kahvikupin kansi irtosi ja kuuma juoma roiskui hänen päälleen aiheuttaen toisen ja kolmannen asteen palovammoja reisiin, nivusiin ja vatsaan. Työntekijän olisi pitänyt panna kansi kunnolla kahvin päälle.