Teddi Mellencamp päivitti tilannetta ihosyövän suhteen – uusi hoitomuoto ei toimi

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Teddi Jo Mellencamp tunnetaan Beverly Hillsin täydelliset naiset -televisiosarjasta, jonka tähtikaartiin kaunotar kuului kolmen tuotantokauden verran. Nainen paljasti syyskuussa omalla Instagram-kanavallaan, että hän on taistellut melanooman kanssa jo jonkin aikaa. Mellencampilta löydettiin tällöin uusi ihomuutos, joka osoittautui ihosyöväksi. Melanoomadiagnoosi oli jo naisen kahdestoista.

Teddi Mellencamp sai hetki sitten kuulla lääkäriltä, että kaikkia ihomuutoksia ei saatu leikkauksessa poistettua, koska alue oli liian laaja. Sen vuoksi Teddi Mellencamp aloitti lähes kaksi viikkoa sitten uuden viisi viikkoa kestävän hoitomuodon. Tänä aikana alueita hoidetaan immunologisella hoidolla, jossa ihomuutoksia hoidetaan paikallisesti voiteella.

Teddi Mellencamp kertoi tuoreessa Instagram-julkaisussaan, että hän on käyttänyt voidetta nyt 12 päivän ajan. Julkaisemassaan kuvassa Teddi Mellencamp esittelee paljasta yläselkäänsä ja hartiaseutua, jossa nähdään paljon leikkausarpia. Nainen kertoo, että voiteen toimimisesta kertoisivat ihoon nousevat rakkulat, joita hänelle ei ole tullut.

Uusi lääkevoide ei siis ole ainakaan toistaiseksi toiminut, minkä vuoksi lääkkeen määrää lisätään naisella. Teddi Mellencamp kertoo, että mikäli voide ei toimi, hänen täytyy jälleen mennä leikkaukseen. Tällä kertaa leikattava ihoalue tulisi olemaan niin laaja, että sen paikkaamiseksi pitäisi siirtää ihoa hänen alavatsastaan.

https://www.instagram.com/p/Cyv0lUFp8tD/