Asunnon myynti-ilmoitus hämmentää – mikä on luolahuone?

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uuden kodin etsiminen ei ole aina helppoa. Myynnissä olevista, päällisin puolin tavanomaisen näköisistä kohteista voi paljastua outojakin yksityiskohtia. Nyt hämmennystä on herättänyt Yhdysvaltojen Indianassa myynnissä olevan kodin epätavallinen huone.

Indianan Nappaneessa oli myynnissä koti, joka olisi epäilemättä monien mieleen. Tilava 1 600 neliön omakotitalo pitää sisällään muun muassa remontoidun keittiön, uudistetut oleskelutilat ja tilavan kellarin. Kodissa on myös cave room eli luolahuone.

Mikä sitten on luolahuone? Kyseessä on luolamaiseen tyyliin sisustettu huone, joka on päällystetty ruskealla kokolattiamatolla. Realtor.com-sivuston myynti-ilmoituksen mukaan luolahuone on suunniteltu erityisesti lapsille.

Olipa luolahuone tarkoitettu lapsille tai luolaihmisten elämätyylistä kiinnostuneille aikuisille, herätti se runsaasti hämmennystä sosiaalisessa mediassa. Se myös saattoi toimia ostajaehdokkaiden mielenkiinnon herättäjänä. Realtor.com-sivuston mukaan kohde on nimittäin juuri myyty.

@zillowtastrophes When you see it 😳🫢 #zillowtastrophe #realestate #mancave #retrohome ♬ Cena Engraçada e Inusitada – HarmonicoHCO