Brandi Glanville julkaisi nuoruuskuvansa – oli uhkea vaaleaverikkö

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Brandi Glanville tunnetaan Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta. Äskettäin hän paljasti kärsineensä niin kovasta stressistä, että se sai hänet lyyhistymään lattialle. Glanville kiidätettiin sairaalaan, jossa hän sai kuulla kätensä ja jalkansa olevan turvoksissa stressin vuoksi.

Nyt Brandi voi mitä ilmeisimmin jo paremmin, sillä hän on julkaissut itsestään vanhan kuvan arkistojen kätköistä. Siinä hänet nähdään 1990-luvulla 26-vuotiaana vaaleaverikkönä ja poseeraamassa avonaisessa mustassa topissa.

Brandi Glanvillella tehtiin sairaalassa vielä lisääkin testejä, ja lääkärit olivat sitä mieltä, että naisen heikentynyt terveydentila johtui vain ja ainoastaan stressistä. ”Te ette tiedä millaista stressiä joudun sietämään”, Glanville kommentoi tuolloin.