Britney Spears pakotettiin vieroitushoitoon vuonna 2014 – söi lisäravinteita ilman isän lupaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Britney Spears avautuu ensimmäistä kertaa näennäisestä hoitolaitosjaksostaan muistelmassaan ja kertoo, että hänen isänsä pakotti hänet salaa vieroitushoitoon vuonna 2014. Britney Spearsilla oli samaan aikaan residenssi Las Vegasissa.

Britney Spears kertoo uudessa muistelmakirjassaan The Woman in Me, että hänen isänsä Jamie Spears pakotti laulajan hoitolaitokseen, kun hän oli keskellä Las Vegasin residenssin konserttiputkea. Britneyn mukaan hänen silloinen poikaystävänsä, TV-tuottaja Charlie Ebersol, oli esitellyt hänelle energiaa antavia lisäravinteita. Britney ei pyytänyt niiden käyttöön lupaa Jamie-isältään, joka valvoi naisen holhoojan ominaisuudessa hänen terveystietojaan.

– Charlie treenasi joka päivä ja ennen harjoittelua hän söi lisäravinteita sekä joukon vitamiineja. Hän jakoi käyttämänsä lisäravinteet kanssani, mikä antoi minulle energiaa. Isäni ei pitänyt siitä. Hän tiesi kaiken mitä söin, hän tiesi jopa milloin menen vessaan. Kun aloin syömään energiaa lisääviä tuotteita, hän näki, että minulla oli aiempaa enemmän energiaa lavalla ja olin paremmassa kunnossa kuin olin ollut, Britney sanailee.

– Hän sanoi, että minun oli luovuttava niistä, ja hän lähetti minut kuntoutukseen, nainen jatkaa ja paljastaa tuotteiden olleen tavallisia kaupasta saatavia lisäravinteita, eikä reseptilääkkeitä.

Britney kertoi viettäneensä kuukauden ajan kuntoutuskeskuksessa Malibussa, Kaliforniassa, missä hänen ympärillään oli toipuvia huumeiden väärinkäyttäjiä.

– Pelkäsin olla siellä yksin.

Britneyn Piece of Me -konsertit Las Vegasissa oli vuosina 2013–2017, mutta hän oli tauolla 9.11.–26.12.2014. Britneyn isä myös laittoi hänet uudelleen laitoshoitoon vuonna 2019 sen jälkeen, kun hänen lääkärinsä löysi energialisäaineita tähden laukusta.

– He pitivät minut lukittuna vastoin tahtoani kuukausia.