Auton tuunaus aiheutti pommipaniikin

Autot Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Tennesseessä sijaitsevassa kaupungissa levisi paniikki, jonka aiheutti erikoinen yksityiskohta henkilöautossa. Lopulta kävi ilmi, että kyse oli jostain aivan harmittomasta.

Poliisi hälytettiin Murfreesborossa sijaitsevaan ravintolaan tiistaiaamuna. Ilmoituksen mukaan ravintolan eteen pysäköityyn autoon oli kiinnitetty pommi. Kaikki läheisen ostoskeskuksen liikkeet evakuoitiin, ja useita kouluja suljettiin varotoimenpiteenä.

Harmaan sedan-auton ovien kahvoihin oli kiinnitetty kankaita, joiden välissä kulki johto. Poliisi selvitti auton omistajan rekisterikilven avulla. Kävi ilmi, että omistaja oli seisomassa muiden evakuoitujen kanssa toisella puolella katua.

Omistaja ei ollut tietoinen, että hänen autonsa oli aiheuttanut pommiuhan. Räjähteen sijaan härpäke oli ajoneuvon ovenkahvoja suojannut kotitekoinen puskuri. New York Post -lehden mukaan auton omistaja ei kärsi tapauksesta seuraamuksia, sillä hänen tarkoituksenaan ei ollut vahingoittaa ketään.

– Meillä oli täällä massiivinen poliisioperaatio. Kävi ilmi, että eräs mies vain halusi suojata autoaan lommoilta, paikallisen poliisin tiedottaja kuvaili toimittajille paikan päällä.