Kuningatar Elisabetin ystävä tylyttää Meghan Marklea: ”Ei ymmärtänyt hovin elämää”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuningatar Elisabetin lapsuudenystävä iskee Lady Glenconner uskoo Meghan Marklen ajattelleen, että kuninkaallinen elämä oli loistoa ja glamouria ennen kuin meni naimisiin prinssi Harryn kanssa.

Edesmenneen kuningattaren kunnianeitona kruunajaisissa vuonna 1953 ollut 91-vuotias Lady Glenconner uskoo, että Sussexin herttuatar ajatteli istuvansa kultaisissa vaunuissa ja häntä kohdeltaisiin kuin elokuvatähteä. Glenconner huomautti, että todellisuudessa kuninkaallisen perheen elämä voi olla erittäin tylsää.

– Luulen, että hänellä ei ollut aavistustakaan, mitä häneltä todella odotettiin, Glenconner sanoi Rosebud with Gyles Brandreth -podcastissa torstaina.

Hän selitti, että suurin osa kuninkaallisten päivistä kuluu satojen tuhansien ihmisten tapaamiseen, joita ei enää koskaan enää tapaa. Ja se tulee tehdä hymyillen. Pari alkoi seurustella vuonna 2016 ja meni naimisiin kaksi vuotta myöhemmin. Vuoden 2020 alussa he jättivät kuninkaalliset tehtävänsä ja muuttivat Kaliforniaan, missä he ovat asuneet kahden pienen lapsensa kanssa siitä lähtien.

– Olen erittäin surullinen Harryn puolesta, hän sanoi parin päätöksestä jättää kaikki taakseen.