Kyle Richardsin aviomies vakuuttaa: ”En tapaile tanssipariani”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta monille tutuksi tullut näyttelijä ja yrittäjä Kyle Richards on ollut vuosikymmenien ajan onnellisesti naimisissa miehensä Mauricio Umanskyn kanssa. Tällä hetkellä aviopari on asumuserossa. Kyle Richards on kuitenkin kertonut, että he asuvat edelleen samassa kodissa, mutta yöpyvät omissa erillisissä makuuhuoneissaan.

Mauricia Umansky esiintyy tällä hetkellä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa tanssiparinsa Emma Slaterin kanssa. Parivaljakko nähtiin juuri poistuvan illalliselta käsi kädessä, mikä sai suhdehuhut pyörimään heti heidän ympärillään. Myös Kyle Richards kertoi olevansa vakuuttunut siitä, että parin välillä on jotain enemmän, koska muuten he eivät pitelisi toisiaan kädestä.

Nyt Mauricio Umansky kertoi sosiaalisessa mediassa Emma Slaterin kanssa yhdessä videolla, että heidän välilleen on muodostunut erityinen ystävyyssuhde, koska he ovat tanssineet yhdessä jo kuusi viikkoa. Pari harjoittelee tanssia neljä tuntia joka päivä, mutta he vakuuttavat, että heidän välilleen ei ole muodostunut romanttista suhdetta.