Hailey Bieber paljasti ihonsa hehkun salaisuuden

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Hailey Bieber lanseerasi taannoin oman Rhode-nimeä kantavan kosmetiikkabrändin. Luonnollisesti 26-vuotias kaunotar toimii itse useimmiten yrityksensä tuotteiden mallikasvona näyttävissä kuvissa, joissa ei kainostella paljaan ihon näyttämisen kanssa.

Hailey Bieberillä on kauniin kuulas iho, minkä vuoksi moni janoaakin tietoa tähden kauneus- ja ihonhoitorutiineista. Nyt Hailey on esitellyt Ranskan Voguen YouTube-kanavalle kuvatussa videossa miten hän valmistelee ihonsa kuvauspäivää varten ennen meikkaustuoliin istumista.

Hailey Bieber esittelee videolla miten hän käyttää ihonhoitotuotteita, jotka ovat luonnollisesti naisen oman kosmetiikkamerkin tuotteita. Nainen levittää puhtaalle iholle kaunista hehkua antavaa maitomaista kasvovettä, jota hän seuraa kosteusvoiteella.

Kuivimpiin kohtiin kasvoissa tähti levittää Weledan Skin Food -voidetta. Sen jälkeen Hailey Bieber vielä korostaa ihon hehkuvuutta lisäämällä kasvomaitoon hieman highlighter-tippoja ja levittämällä seoksen kasvoilleen. Ihonhoitorutiini viimeistellään vielä hoitavalla huulikiillolla.