Kyle Richards näki miehensä käsi kädessä toisen naisen kanssa: ”Tuli shokkina”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta monille tutuksi tullut näyttelijä ja yrittäjä Kyle Richards on ollut vuosikymmenien ajan onnellisesti naimisissa miehensä Mauricio Umanskyn kanssa. Moni yllättyikin kuullessaan avioparin ongelmista ja mahdollisesti tulevasta avioerosta.

Aviopari on kertonut olevansa asumuserossa. Kyle Richards on kuitenkin kertonut, että he asuvat edelleen samassa kodissa, mutta yöpyvät omissa erillisissä makuuhuoneissaan. Richardsin on jo kuukausia väitetty olevan suhteessa countrylaulaja Morgan Waden kanssa, mutta nainen on kieltänyt suhteen. Nyt Umanskyllä näyttäisi olevan vipinää oman tanssiparinsa kanssa.

Mauricia Umansky esiintyy tällä hetkellä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa tanssiparinsa Emma Slaterin kanssa. Umanskyn ja Slaterin suhde näyttää syventyneen, koska parivaljakko on nähtiin juuri poistuvan illalliselta käsi kädessä. Paparazzi ikuisti hetken kuviin, jotka myös Kyle Richards näki.

Kyle Richards kertoi Andy Cohenin haastattelussa, että miehen läheiset kuvat Emma Slaterin kanssa tulivat hänelle täytenä yllätyksenä ja shokkina. Richards kertoi pahoittaneensa kuvista mielensä, koska selvästi tanssiparin välillä on hänen mukaansa jotain enemmän.

https://www.instagram.com/p/CyzQicNPgYO/