Jari Sillanpää julkaisi kuvia keikoiltaan – ihmiset kummastelevat muuttunutta ulkonäköä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomen iskelmätaivaan suosikkitähti Jari Sillanpää on tuomittu rikollinen. Hän on saanut tuomionsa rattijuopumuksesta, huumausainerikoksista ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä. Äskettäin ilmestynyt Siltsu-dokumenttisarja on aiheuttanut runsaasti keskustelua netissä, ja miehen keikkoja on peruttu ja siirretty.

Jaria on kuitenkin tilattu yksityiskeikoille ja hän on esiintynyt muun muassa Järvenpään Eikan Pubissa. Mies on julkaissut keikkakuvia Instagramiin ja kiitellyt paikalla ollutta yleisöä tuesta vaikeina aikoina. Ihmiset ovat huomanneet kuvia tarkastellessaan, että Jarin kasvonpiirteet ovat muuttuneet viime näkemästä. On yleisesti tiedossa, että esimerkiksi päihteet turvottavat poskia ja leukaa sekä stressi vaikuttaa aineenvaihduntaan ja ruokailutottumuksiin.

Sillanpää kertoi taannoin huumeidenkäyttönsä alkaneen vuonna 2014. Hän jäi heti koukkuun. Jari Sillanpää jäi kaksi kertaa kiinni huumausainerikoksista vuosina 2017 ja 2018. Hän myönsi käyttäneensä huumeita kolme vuotta ennen kiinni jäämistään. Hän nousi kuuluisuuteen vuonna 1995 voitettuaan Seinäjen Tangomarkkinoilla tangokuninkaan kruunun.