Megan Thee Stallion vihjaili uudesta musiikista – hyytävä traileri someen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Megan Thee Stallion muistetaan monien hittiensä lisäksi myös näyttävänä kaunottarena, joka ei häpeile vartalonsa esittelemistä. 28-vuotias tähti julkaisi hetki sitten yhdessä Cardi B:n kanssa uuden Bongos-nimisen kappaleen ja musiikkivideon, jossa juhlittiin kauniita naisvartaloita paljastavissa asuissa.

Megan Thee Stallion on vihjaillut nyt omalla Instagram-kanavallaan uudesta projektista. Nainen julkaisi videon, jossa hän kertoo, että ihmisten tulee karistaa historiansa harteiltaan yhä uudelleen ja uudelleen samaan tapaan kuin käärmekin luo nahkansa. Videolla naisella nähdään pelottavat viirusilmät pimeässä ja näyttävät myrkkyhampaat.

Videon kuvatekstiin tähti kirjoitti: ”Ensimmäinen näytös”, jonka perään hän oli laittanut käärme-emojin. Fanit epäilevät trailerin tietenkin lupailevan uutta musiikkia naiselta. Traileri aiheutti Megan Thee Stallionin kanavalla paljon kuhinaa ja se sai jo ensimmäisten tuntien aikana lähes 300.000 tykkäystä.