Gwyneth Paltrow muisteli Matthew Perryä – tapailivat miehen uran alussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailmanhistorian suosituimpiin televisiosarjoihin lukeutuvan Frendit-sarjan tähti Matthew Perry menehtyi sunnuntain vastaisena yönä. Hänet löydettiin hukkuneena porealtaasta. Moni julkisuudesta tuttu henkilö on muistellut edesmennyttä ystävää ja kollegaa ja ottanut osaa läheisten suruun sosiaalisessa mediassa.

Nyt myös 51-vuotias Gwyneth Paltrow muisteli 54-vuotiaana menehtynyttä Matthew Perryä. Paltrow julkaisi miehen kuvan hänen Instagram-kanavallaan ja kertoi miten vuonna 1993 hän tutustui Perryyn. ”Hän oli niin hassu ja suloinen ja hänen seurassaan oli niin hauskaa”, Paltrow kirjoittaa kuvatekstissään.

Gwyneth Paltrow paljasti, että sinä kesänä 30 vuotta sitten hän kävi uimassa miehen kanssa, he kävivät yhdessä oluilla paikallisessa pubissa ja suutelivat pitkällä ruohikolla. Nainen kuvailee kesän olleen taianomainen. Tuona kesänä mies oli toivonut, että Frendit-sarjan pilottijakso olisi menestyksekäs ja hän tekisi läpimurtonsa.

Matthew Perryn toiveet kävivät toteen, hänen uransa lähti nousukiitoon ja parivaljakko ajatui erilleen. Gwyneth Paltrow oli kuitenkin aina hyvin iloinen nähdessään Perryn. ”Olen super surullinen tänään niin kuin monet meistä ovat”, Paltrow kirjoittaa toivoen, että mies on saanut viimein rauhan.