Taylor Swift on nyt miljardööri – maailmankiertue tuottanut valtavasti rahaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-lauluntekijä Taylor Swift on yksi tämän hetken menestyneimmistä poptähdistä. Bloomberg-uutistoimiston mukaan Swiftin nettovarallisuus on jo ylittänyt miljardin dollarin rajapyykin.

Swiftin nettovarallisuuden arvioidaan olevan tällä hetkellä noin 1,1 miljardia dollaria. Tähti on tienannut suuria summia muun muassa ensi kuussa jatkuvalla Eras-maailmankiertueellaan. Toisin kuin monet muut tämän hetken menestyneimmistä artisteista, on Swift tienannut suurimman osan jättimäisestä omaisuudestaan puhtaasti musiikillaan.

Bloombergin arvion mukaan Eras-kiertueen lipunmyynti on tuottanut tähän mennessä yli 700 miljoonaa dollaria. Nettovarallisuutta ovat kasvattaneet myös muun muassa levymyynti, suoratoistosopimukset ja oheistuotteet.

Swift julkaisi 27. lokakuuta 1989 (Taylor’s Version) -levyn, joka on uudelleen nauhoitettu versio tähden vuonna 2014 ilmestyneestä viidennestä albmista. Levy on osa artistin levyjen uudelleenjulkaisujen sarjaa. Swiftin odotetaan nousevan jälleen listojen kärkeen suosikkilevyn uuden version myötä.