Dorit Kemsley aavisti avio-ongelmat – huolestui Kyle Richardsin käytöksestä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta monille tutuksi tullut näyttelijä ja yrittäjä Kyle Richards on yksi realitysarjan seuratuimmista naisista. Tähti yllätti aiemmin ilmoittamalla miehensä Mauricio Umanskyn kanssa, että he ovat asumuserossa.

Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjan 13. tuotantokausi on alkanut. Uuden kauden trailerissa nähtiin miten Kyle Richardsin ja Mauricio Umanskyn asumuseron ja avioliittovaikeuksien uutisointi kiirii muiden sarjan tähtien korviin ja yllättää jopa naisen lähimmät ystävät.

Sarjaa varten kuvatusta videomateriaalista on myös käynyt ilmi se, että Kyle RIchardsin ja Mauricio Umanskyn käytös ja läsnäolo sosiaalisessa mediassa oli aiheuttanut huolta. Dorit Kemsley oli huomannut, että avioparilla on jokin huonosti.

Dorit Kemsley yritti udella Kyle Richardsilta mitä heillä on meneillään. Kemsleyn mielestä oli erikoista, että he eivät vietä enää yhdessä pariskuntina aikaa ja Kyle Richards muutenkin tuntui tekevän paljon asioita ilman miestään. Kyle RIchards kertoi, että hän tarvitsi vain hieman omaa aikaa ja etäisyyttä, mutta ei kertonut tulevasta erosta ystävälleen vielä mitään.