Goldie Hawn kertoi tavanneensa avaruusolioita: ”Kaksi tai kolme kolmionmuotoista päätä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Goldie Hawn on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka aloitti uransa tanssijana ja näyttelijänä, mutta nousi nopeasti suosioon monien elokuvien ja televisiosarjojen kautta. Hauskasta huumorintajustaan tunnettu 77-vuotias tähti on kertonut nyt miten hän nuorena kohtasi avaruusolioita.

Goldie Hawn kertoi E! News -uutisen mukaan miten hän kohtasi avaruusoloita ollessaan noin parikymppinen. Hän oli nukkunut ystävänsä kanssa autossa toimiessaan tanssijana Kaliforniassa. Hän oli yllättäen kuullut todella korkealla taajuudella soivaa ääntä.

Kun Goldie Hawn oli katsonut ulos auton ikkunasta, hän oli nähnyt kaksi tai kolme kolmionmuotoista päätä. Hawnin mukaan avaruusolioilla oli pienet nenät ja viillot suun kohdalla ja he olivat käyneet keskenään keskustelua. He olivat osoittaneet sormellaan näyttelijää, joka oli maannut kuin halvaantuneena eikä voinut liikkua.

Aluksi Goldie Hawn luuli nähneensä vain unta, mutta joitain vuosia myöhemmin hän oli kuullut samanlaisia tarinoita ja ymmärtänyt, että hän oli todella kohdannut avaruusolioita. Sitten Hawn oli muistanut, että ne koskivat käsillään naisen otsaa.

– Se tuntui kuin jumalan sormelta. Se oli hyvin voimakas ja täynnä valoa, Goldie Hawn kuvailee.