Dua Lipalta viimein uutta musiikkia – edellisestä singlestä kolme vuotta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suuresta maailmanlaajuisesta suosiosta nauttiva brittiläinen poptähti Dua Lipa on ollut viime vuosina uutisotsikoissa lähinnä rakkauselämänsä vuoksi. Tällä hetkellä 28-vuotias Dua Lipa seurustelee 42-vuotiaan ohjaajan Romain Gavrasin kanssa erottuaan tunnetusta mallipoikaystävästään Anwar Hadidista.

Nyt Dua Lipa kertoi Instagram-kanavallaan fanien hartaasti odottamia uutisia musiikkirintamalla. Nainen on julkaisemassa uuden singlen, joka kantaa nimeä Houdini. Kappale julkaistaan noin viikon kuluttua 9. marraskuuta.

Dua Lipa on viimeksi julkaissut omaa soolotuotantoa olevaa musiikkia noin kolme vuotta sitten. Ilmeisesti uuden musiikin myötä tähti haluaa aloittaa puhtaalta pöydältä, koska hän on poistanut kaikki aikaisemmat julkaisunsa omalta Instagram-kanavaltaan. Dua Lipan paljastama sinkun kansikuva lupailee rohkeaa kappaletta, koska poptähti nuolee kuvassa omaa peilikuvaansa.