Apulannan Nokia Arenan konsertti hetkessä loppuunmyyty

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Apulanta-yhtye esiintyy lokakuussa 2024 Tampereen Nokia Arenalla yhdessä Sinfonia Lahden kanssa. Lippujen kysyntä on ollut erittäin suurta, minkä vuoksi Apulanta ja sinfoniaorkesteri saavat myös lisäkonsertin.

Lisäkonsertti järjestetään lauantaina 26. lokakuuta 2024. Lisäkonsertin liput ovat jo myynnissä Lippupisteessä.

Apulannan aikaisemmin ilmoitetun, 25. lokakuuta 2024 järjestettävän konsertin liput saapuivat myyntiin perjantaiaamuna. Aamulehden mukaan kyseisen tapahtuman liput myytiin loppuun minuuteissa.

Konserteissa yleisölle tarjoillaan iso kattaus Apulannan kappaleita, jotka on sovitettu sinfoniaorkesterille. Sinfonia Lahti on yksi Suomen arvostetuimmista sinfoniaorkestereista. Yhteiskonsertin kapellimestarina toimii Erkki Lasonpalo.