Demi Moore poseerasi biksuissa vesiputouksessa

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Takavuosien suosikkinäyttelijä Demi Moore tunnetaan lukemattomista roolisuorituksista menestyksekkäissä elokuvissa. 60-vuotias kaunotar osallistui juuri Yves Saint Laurent -muotimerkin juhliin, jonne hän saapui mustassa upeassa asussa, joka aiheutti pienen kohun. Kohu syntyi vilautuksesta, kun harsomainen asu paljasti hänen toisen rintansa yllättäen.

Demi Moore julkaisi nyt hänen Instagram-kanavallaan kuvia matkasta, jonka hän oli tehnyt muutaman parhaan ystävänsä kanssa. Kaveriporukka oli suunnannut syyskuussa Grand Canyonille patikointiretkelle. He olivat matkustaneet kanjonin halki Colorado-joella ja ihastelleet maisemien kauneutta.

Demi Moore julkaisi matkaltaan niin kuvia kuin videoitakin, joissa nähdään miten tähti hassuttelee ystäviensä ympäröimänä. Kuvissa nähdään myös miten tähti on pulahtanut jokeen uimaan ja nauttii vesiputouksen alla mustat bikinit yllään virkistävästä suihkusta.