Haiseva onnettomuus Punkalaitumella – ihmisten ulostetta kyydissä

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Punkalaitumella tapahtui torstaina onnettomuus, jonka seurauksena tielle ja maastoon päätyi sitä itseään. Porin ja Helsingin välisellä valtatie 2:la kaatui täysperävaunullinen ihmisperäistä lietelantaa, eli toisin sanoen ihmisen ulostetta.

Lietelastia kuljettanut rekka kaatui keskiviikkona noin kello 13. Ajoneuvon kuljettaja loukkaantui lievästi. Onnettomuuden tarkka syy ei ole tiedossa, mutta tien on kuvailtu olleen tapahtumahetkellä erittäin liukas.

Ulostetta päätyi perävaunusta tielle ja maastoon. Ulosteita siivottiin pois ajotieltä kaivinkoneen avulla. Ylen mukaan osa lietteestä kuitenkin jää osa lietteestä, sillä sen kuvaillaan olevan osa luonnon normaalia kiertokulkua.

Ilta-Sanomien mukaan valtatie 2:lla tapahtui aikaisemmin samana päivänä myös toinen liikenneonnettomuus. Siinä rikkihappolastissa ollut perävaunu suistui ojaan. Onnettomuuksien vuoksi valtatien liikennettä jouduttiin ohjaamaan kiertoteille.