Adele keskeytti laulamisen konsertissa – liikuttui nähdessään synnytyslääkärinsä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Adele on tunnettu siitä, että konserttiensa aikana hän haluaa luoda yhteyden yleisön kanssa ja pysähtyy juttelemaan faneilleen aina välispiikkien aikana. Nyt nainen päätti kuitenkin keskeyttää laulamisen kappaleen aikana nähdessään yleisössä tutut kasvot.

Adele Daily -kanavan julkaisemalta videolta nähdään miten Las Vegasin konsertissa Adele kiertelee yleisön seassa katsomossa samalla kun hän laulaa When We Were Young -kappalettaan. Kun Adele huomaa, että yleisössä on hänen synnytyslääkärinsä, hän keskeyttää heti laulamisen ja kävelee lääkärin luo halaamaan ja tervehtimään häntä.

– Voi hyvä luoja. Tässä on lääkäri, joka auttoi minua synnyttämään vauvani. En ole nähnyt sinua aikoihin, Adelen kuullaan sanovan hyvin liikuttuneena.

Adele pystyy hädin tuskin liikutukseltaan jatkamaan laulamista, minkä vuoksi hän pyytääkin yleisöä auttamaan häntä. ”Voisitteko laulaa minulle”, Adele kysyy yleisöltä, joka alkaa heti tekemään työtä käskettyä.