The Last of Us -sarjan jatkon ajankohta vahvistui

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Samannimiseen peliin perustuva HBO-sarja The Last of Us -sarja nousi alkuvuodesta suoratoistohitiksi. Moni piti Pedro Pascalin ja Bella Ramseyn tähdittämää sarjaa jopa kaikkien aikojen parhaana televisioon tai valkokankaalle tehtynä pelisovituksena.

HBO:n toimitusjohtaja Casey Bloys antoi taannoisessa lehdistötilaisuudessa vihiä, milloin The Last of Usin seuraavaa kautta voi odottaa. Bloysin mukaan sarjan tuotanto aloitetaan alkuvuodesta 2024. Ruuduille sitä voi todennäköisesti odottaa vuonna 2025.

The Last of Usin jatko vahvistui jo ennen ensimmäisen kauden päättymistä. Variety-lehden mukaan toisen kauden tuotanto kuitenkin viivästyi Hollywoodin näyttelijöiden ja käsikirjoittajien lakon vuoksi. Sarjan showrunner Craig Mazinin mukaan toisen kauden suunnittelutyö ja käsikirjoittaminen kuitenkin alkoivat jo ennen lakkoa.

The Last of Us -sarjan toisen kauden odotetaan perustuvan The Last of Us: Part 2 -peliin. Tuottajat ovat aiemmin vihjanneet, että pelisarjan toisesta osasta riittää materiaalia useammallekin tuotantokaudelle.