90 Päivää morsiamena -tähti haluaa vaihtaa sukupuolen – kerää rahaa netissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viimeisimmässä Yhdysvalloissa esitetyssä 90 Päivää morsiamena -sarjan sisarohjelmassa, 90 Day Fiancé: Before the 90 Days, näytetään, kuinka transsukupuolinen Cleo on rakastunut amerikkalaiseen heteromieheen. Cleo on Lontoossa asuva 32-vuotias italialainen malli, joka tapasi 30-vuotiaan Minnesotasta kotoisin olevan Christianin sosiaalisessa mediassa.

Christian valmistautui lopulta matkustamaan Englantiin tapaamaan tyttöystäväänsä ensimmäistä kertaa, ja 90 Päivää morsiamena -ohjelman tuotantoryhmä oli mukana seuraamassa pariskunnan matkaa. Vain muutama päivä sitten Cleo kertoi, että hän ja Christian erosivat. Keskinäisestä rakkaudestaan huolimatta pitkä etäisyys ja suuret luonne-erot tekivät asioista vaikeita.

Nyt Cleo aikoo jatkaa elämäänsä ja haluaa korjata sukupuolensa lääketieteellisesti. Hoidot voivat olla todella kalliita, joten Cleo on kerännyt lahjoituksia GoFund Me -sivustolla.

– Tämä on jotain, jolla on voima muuttaa elämäni parempaan suuntaan. Haluan vain pystyä jättämään tämän elämänvaiheen taakseni. Tätä on kestänyt viimeiset 11 vuotta. Sukupuolidysforiani saa itsetuntoni alenemaan, ja sillä on vaikutus siihen miten elän elämääni ja erityisesti ihmissuhteitani, Cleo kirjoitti.