Kodin onni ei kauaa kestänyt – Tori Spelling muutti jälleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ysärillä esitetyn 90210-sarjan tähti Tori Spelling vaihtoi karavaarielämän luksukseen muutettuaan hulppeaan kartanoon vuokralaiseksi. Nyt naisen on kuitenkin nähty siirtävän tavaroitaan muuttoautoon Woodland Hillsin alueelta, Los Angelesista.

Daily Mail raportoi muuttoautojen liikkuneen Tori Spellingin talon luona ja tavaroita kannettiin talosta ulos. San Fernandon laaksossa sijaitsevassa yksikerroksisessa talossa oli neljä makuuhuonetta ja kolme kylpyhuonetta sekä vierastalo, jossa oli oma kylpyhuone. Muuton syytä on pohdittu, mutta naapurustossa oli hiljattain panttivankitilanne. Alue saattaa olla liian levotonta viiden lapsen äidin mielestä.

Tavarat kuljetettiin Calabasasissa sijaitsevaan varastoon. Tiedossa ei ole, missä Tori Spelling tällä hetkellä perheensä kanssa asuu. Hänen pitkäaikaisesta kodista löytyi vakava homeongelma, mikä aiheutti koko perheelle terveyshaittoja. Sen jälkeen Tori on muuttanut lapsineen paikasta toiseen, jopa halpoja motelleja ja asuntoautoja myöten.