Härski muotivillitys leviää – pelkät pikkuhousut jalassa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muotiviikoilla nähtiin etenkin tänä vuonna erityisen paljon paljasta pintaa. Mallikaunottarien suosima tyyli ulos lähtiessä tuntuu olevan läpinäkyvä harsomainen tai verkkoa oleva mekko, jonka alta näkyy alusvaatteet. Usein läpinäkyvän mekon alle ei pueta edes rintaliivejä.

Tänä syksynä päätään on nostanut myös trendi, jossa naiset jättävät alaosan pukematta. Housujen tai mekon sijaan jalkaan on vedetty vain pikkuhousut ja sukkahousut. Koko tyyli perustuu siihen, että pikkuhousut näkyvät sukkahousujen alta hyvin selvästi läpi.

Tätä trendiä esittelivät muun muassa realitytähdet Erin Lichy ja Paige Desorbo Bravocon 2023 -tapahtumassa. Naiset olivat pukeneet näyttävän alaosan kanssa valkoiset kauluspaidat. Juhlavuutta asuihin tuotiin koruilla sekä korkeilla korkokengillä.