Sisarvaimot-sarjan Janelle Brown katkaisi välinsä muihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjan 18. kaudella katsojat pääsevät seuraamaan Janelle ja Kody Brownin eroa. Kody on syyttänyt välirikosta ensimmäisenä perheestä lähtenyttä Christine Brownia, mutta Janelle on kypsytellyt päätöstään pitkään.

Kody haluaisi Janellen kuitenkin takaisin. Hän oli kysynyt Janellelta, että miksi nainen ei voisi antaa mahdollisuutta hänelle ja heidän parisuhteelleen, mies oli näet varma, että välirikon voisi korjata.

– En tiedä minkälainen suhteesi on Robynin ja Merin kanssa, mutta minä en ole kiinnostunut muodostamaan suhdetta heidän kanssaan enää ikinä, Kody väittää Janellen sanoneen.

Janelle itse myös tunnustaa, että hän ei ole kovinkaan innoissaan Robynin ja Merin seurasta, koska naisilla ei ole hänen kanssaan oikeastaan mitään yhteistä. Hän ei ymmärrä, miksi olisi suhteessa enää moniavioliiton ulkopuolella kahteen muuhun sisarvaimoonsa Christinen lisäksi.