Auts! Mies oli myymässä autoaan – sitten peura pudotti hintaa tonnilla

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viraalina levinneellä videolla nähdään hämmentävä luontohetki, joka pudotti myynnissä olleen auton hintaa merkittävästi. Kaiken kukkuraksi se tapahtui juuri kun myyjä ja ostaja olivat sopimassa kaupoissa.

Jay Vaughanin kodin valvontakameran videolla nähdään hänen pihalleen parkkeerattu vuosimallin 2007 Chevrolet Silverado. Yhtäkkiä kuin tyhjästä kuvaan juoksee peura. Se loikkaa näyttävästi toisen parkkeeratun ajoneuvon yli, mutta törmää myynnissä olleen avolava-auton takaosaan.

Välikohtaus tapahtui samaan aikaan, kun Vaughan oli tapaamassa ajoneuvon ostajaehdokasta. Vaughan kertoo ABC6-uutissivustolle onnistuneensa myymään auton. Peuran aiheuttaman lommon vuoksi lopullinen myyntihinta oli kuitenkin 1 000 dollaria suunniteltua pienempi.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.