Vera Dijkmans pakarat paljaana kaupungille

Viihdeuutiset · Stara.fi

22-vuotias hollantilainen kaunotar Vera Dijkmans tunnetaan nykyisin OnlyFans-tähtenä, joka huomasi taannoin entisen opettajansa maksavan hänen rohkeiden kuviensa katselusta. Sama opettaja oli aiemmin väittänyt, ettei Verasta tulisi mitään. Toisin kuitenkin kävi.

Nyt Vera on esitellyt asuaan, jossa hän poseeraa hississä. Mitä ilmeisimmin hän on suunnannut pakarat paljastavassa asussa kaupungille. Mikäli näin on tosiaan tapahtunut, käänsi asu taatusti jokaisen silminnäkijän katseet.

Somekuvillaan vaurastunut Vera Dijkmans tienaa nykyisin jopa 360.000 dollaria kuukaudessa ja on yksi sivuston eniten tienaavista malleista. Dijkmans keskeytti lukion 15-vuotiaana. Hän työskenteli tarjoilijana ja mallina ennen kuin liittyi OnlyFansiin vuonna 2020.