Kyle Richards loukkaantui ystäville – kyselivät avioliitto-ongelmista kameroiden edessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta monille tutuksi tullut näyttelijä ja yrittäjä Kyle Richards on yksi realitysarjan seuratuimmista naisista. Tähti yllätti aiemmin ilmoittamalla miehensä Mauricio Umanskyn kanssa, että he ovat asumuserossa.

Kyle Richards osallistui juuri yhdessä muiden realitysarjan naisten kanssa Bravocon-tapahtumaan, jossa heitä haastateltiin yhdessä paneelissa. People-sivuston mukaan nainen kertoi olleensa hyvin loukkaantunut ystävilleen siitä miten he utelivat hänen avioliitto-ongelmistaan kameroiden kuvatessa.

– Jos olisitte soittaneet henkilökohtaisesti, olisin ollut avoimempi. Kameroiden läsnäollessa olin puolustuskannalla ja minusta tuntui, että kaikki olivat minua vastaan, Kyle Richards selvensi.

Garcelle Beauvais oli puolustellut heidän käytöstään ja muistuttanut Richardsia siitä, että hän on mukana tekemässä realityohjelmaa. ”On meidän tehtävämme kysellä toisiltamme kysymyksiä. En halua tuntea, että teet meistä nyt tässä pahiksia siksi, että utelimme”, Beauvais oli todennut.