Temppari-Miran fitness-kisakunto on jäätävä – tällä voitettiin MM-kultaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Temptation Island -ohjelmasta taannoin tutuksi tullut Mira Ahola voitti juuri body fitnessin maailmanmestaruuden sekä alle 168-senttisten sarjassa että kaikkien pituussarjojen overall -sarjassa. Sitä ennen hän oli jo voittanut body fitnessin suomenmestaruuden. Voidaan siis sanoa, että kisakunto on kohdallaan.

Ymmärrettävästi huippukunnossa oleva Mira esittelee mielellään kovan työnsä tuloksia myös sosiaalisen median seuraajilleen. Äskettäin Mira kertoi, että nyt toteutui unelma, josta hän ei edes tiennyt haaveilevansa tai uskonut koskaan saavuttavansa.

– Voitin oman sarjani finaalin uskomattomasti täysin tuomaripistein sekä vielä elämäni suurimpana yllätyksenä – nipinnapin overallin tasapistein upean toiseksi tulleen japanilaisen kanssa! Siis aivan uskomattoman käsittämätöntä enkä osaa asiaa vieläkään sisältää .. voitin kaiken, mitä voitettavissa on, korkeampaa sijoitusta ei tässä kohtaa ole enää mahdollista saada ja se tuntuu utopistiselta! Minä tein sen – sen minkä piti olla herranen aika absoluuttinen mahdottomuus, Mira Ahola kertoo.