90 Päivää morsiamena: Varastiko Chantel Pedrolta 60 000 dollaria?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositussa 90 Päivää morsiamena -sarjassa esiintyvät Chantel Everett ja Pedro Jimenon ovat eronneet. Pedro haki avioeroa viime vuonna. Eron alkaessa Chantel nosti pariskunnan yhteiseltä tililtä kaikki rahat pois, maksoi heidän taloon liittyviä laskuja 60.000 dollarin arvosta ja antoi loput rahat, eli noin 200.000 dollaria avioero-oikeuden ratkaistavaksi.

Dominikaanisesta tasavallasta kotoisin oleva Pedro ja amerikkalainen Chantel olivat naimisissa viisi vuotta. Chantel ilmoitti Pedrolle haluavansa erossa puolet omaisuudesta. Pedro syyttää Chantelia siitä, että nainen yrittää karkoittaa miehen maasta. Pedro sai hulppean elämäntavan muutettuaan Yhdysvaltoihin avioliittonsa avulla.

Omassa spin off -sarjassa myös esiintyneet Chantel ja Pedro ovat esittäneet koko maailmalle, minkälainen epäterve parisuhde on. Se on täynnä syyttelyä, huutamista ja tappeluita. Chantelin perhe on asettunut myös ulkomaalaista ex-vävypoikaa vastaan.