Bianca Censori lensi kotiin Australiaan – lähipiiri yllätti väliintulolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Kanye West ja hänen tuore vaimonsa Bianca Censori ovat olleet erottamattomat siitä lähtien kun he menivät naimisiin lähes vuosi sitten. Uutisotsikoissa on kiertänyt avioliitosta ja Kanye Westin käytöksestä vaimoa kohtaan paljon huhuja, jotka ovat saaneet naisen perheen ja ystävät huolestumaan.

Nyt Kanye West lähti Dubain matkalle tyttärensä Northin kanssa eikä halunnut ottaa muita mukaan. Sen vuoksi Bianca Censori päätti matkustaa pitkästä aikaa kotiinsa Australiaan, jossa hänen vanhempansa, sisaruksensa ja lähimmät ystävänsä asuvat.

Daily Mail -sivuston mukaan 28-vuotiasta Bianca Censoria oli odottanut kotona väliintulo. Ystävät olivat olleet huolissaan siitä, että Kanye West kontrolloi liikaa naisen puheita, pukeutumista ja ystäväpiiriä. Ystävien mukaan Censorille on tehnyt hyvää olla vähän aikaa erillään Kanye Westistä. Heidän mielestään Censori ymmärsi viimein heidän huolenaiheensa ja ottaa ne jatkossa huomioon.