Chachi Hildénin oletetun salarakkaan henkilöllisyys kerrottiin Seiskassa – nettisalapoliisit tiesivät nimen jo kuukausi sitten

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Taannoin Seiska-lehti teki paljastusjutun, jonka mukaan Chachi Hildén on ollut salasuhteessa nuoreen komistukseen. Pian nettien keskustelupalstoilla nousi esiin nimi Benjam Papp. Kyseessä on Chachin bestiksen, Beata Leppilammen pikkuveli.

Nyt Seiska on kertonut nimen myös sivuillaan. Lehti on saanut lähipiiriltä kommenttia, että kulissien takana on kuohunut paljastuksen vuoksi, vaikka suurelle yleisölle annetaan mielikuva onnellisesta ja tasaisesta arjesta molemmissa perheissä, niin Beatan kuin Chachin puolelta. Suhdetta ei ole virallisesti vahvistettu.

– Me tiedetään kyllä oma elämämme ja täällä kaikki hyvin, Jukka Hildénin Instagram-tiillä tiedotettiin kohun kuumimpaan aikaan.