Pankkiautomaatti antoi kaikille tuplamäärän seteleitä – eteen muodostui pitkä jono

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lontoon East Hamissa sijaitsevalle pankkiautomaatille muodostui tiistaina 14. marraskuuta tavanomaista pidempi jono. Syynä oli automaatissa ilmennyt vika, joka sai sen suoltamaan ulos ylimääräistä rahaa.

National Westminster Bank -pankin automaatti antoi asiakkaiden yllätykseksi pyydetyn käteissumman kaksinkertaisena. Sanan levitessä moni paikallinen ilmestyi nostamaan automaatista rahaa ylimääräisen käteisen toivossa. Paikan päällä kuvattu video levisi nopeasti viraalina.

Moni videota kommentoinut huomautti, että nostetut rahasummat todennäköisesti katoavat asiakkaiden tileiltä ennemmin tai myöhemmin. Pankin tiedottaja vahvisti Express-lehdelle automaatissa ilmenneen yksittäinen vika, joka sai sen suoltamaan pyydettyä suurempia summia. Vika on sittemmin korjattu.